به روز نامه الكترونیكی آستارا نیوز یك اولین سایت خبری و تحلیلی در شمال كشور و‌استارا خوش آمدید تاسیس 1379 آستارا نیوز - فرماندار آستارا برای شناسایی و تعیین تکلیف نانوایی های متخلف و ارتقای کیفیت نان ضرب الاجل یک‌ماهه تعیین کرد

حقیقت نیوز

فرماندار آستارا برای شناسایی و تعیین تکلیف نانوایی های متخلف و ارتقای کیفیت نان ضرب الاجل یک‌ماهه تعیین کرد

تاریخ:پنجشنبه 25 آبان 1396-05:12 ب.ظ

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا برای شناسایی واحدهای بدون مجوز و متخلف نانوایی و همچنین ارتقای سطح کیفی نان در این شهرستان، برای دستگاه‌های متولی ضرب الاجل یک‌ماهه تعیین کرد.

یونس رنجکش در جلسه کمیسیون آرد و نان شهرستان آستارا اظهار داشت: علاوه بر مردم منطقه، گردشگران زیادی نیز به این شهرستان سفر می کنند، از همین رو لزوم دسترسی سریع و آسان به نان با کیفیت ضرورت دارد.

وی ضمن اعلام عدم رضایت از وضعیت فعلی برخی نانوایی ها و کیفیت نان در آستارا اضافه کرد: نانواها باید تلاش کنند کیفیت نان را ارتقا دهند، استفاده از برخی افزودنی هایی که سال‌هاست منسوخ شده در برخی نانوایی های آستارا، سلامت عمومی را به خطر انداخته که باید نظارت شود.

وی ادامه داد: وجود تعداد قابل توجهی نانوایی بدون مجوز نشان می‌دهد کمیته بازرسی کارش را درست انجام نمی دهد در صورتی که در این قضیه ما با سلامت مردم سروکار داریم و این سلامت را در اختیار کسانی که مجوز ندارند قرار نمی‌دهیم، نان مهم ترین قوتی است که همه دستگاه‌های حاکمیتی در مورد آن تصمیم می گیرند و در واقع حاکمیت، با نان مردم شوخی ندارد.

فرماندار آستارا تعداد نانوایی های سطح شهرستان را بیش از دویست واحد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲۴ واحد فاقد مجوز یا مجوز آنها تمدید نشده است، یعنی ۱۰ درصد از واحدهای که نان مردم را تامین میکنند از دایره کنترل و نظارت خارج هستند.

رنجکش ضمن تعیین ضرب الاجل یک‌ماهه به دستگاه‌ها گفت: مردم نان با کیفیت می‌خواهند و باید به آن به آسانی دسترسی پیدا کنند از همین رو به کمیسیون آرد و نان شهرستان آستارا یک ماه فرصت داده می‌شود تا با شناسایی واحدهای متخلف در زمینه بالا بردن کیفیت نان اقدامات لازم را صورت دهند.

وی گفت: برخی از این نانوایی های جدیدالتاسیس به خاطر بسته بودن سایت ثبت نام وزارت صنعت، معدن و تجارت نتوانستند اقدام به گرفتن مجوز کنند، برخی دیگر نیز به دلیل مشکلات مرکز بهداشت نمی‌توانستند به سمت تمدید مجوز خود بروند، اگرچه استانداردسازی امری مهم است اما شبکه بهداشت می‌تواند برخی آیتم ها مثل گسترش ابعاد نانوایی های قدیمی را تسهیل کند تا نانوایی های قدیمی بتوانند به سمت تمدید مجوز بروند.

وی همچنین به پلمپ واحدهای متخلف اشاره کرد و گفت: دستگاه های نظارتی براساس قانون عمل و دلایل این کار را به مردم اطلاع‌رسانی کنند و بگویند که این حرکت به خاطر رعایت حقوق شهروندی آنهاست.

وی اضافه کرد: نان آستارا می‌توانند به واسطه شکل و کیفیت به عنوان یک جاذبه گردشگری محسوب شود و از این فرصت نیز استفاده کرد.

وی گفت: علاوه بر مشکلات موجود برخی نانواهای شهرستان نیز مهارتهای لازم در پخت نان را ندارند که باید اتحادیه نانوایی ها جهت توسعه کسب و کار آنها، دوره‌های آموزشی برای آنها برگزار نماید.

وی با استقبال از صنعتی شدن نان اظهار کرد: اگر بتوانیم در این زمینه در شهرستان تمهیداتی انجام دهیم بسیار مناسب است و می توانیم اشتغالزایی خوبی داشته باشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان آستارا نیز در این نشست تعداد واحدهای نانوایی را در سطح شهرستان ۲۰۵ واحد خواند و گفت: ۱۴۲ واحد از این نانوایی‌ها یارانه‌بگیر و ۶۳ واحد آزاد پز هستند.

بیژن خالق وردی پور افزود: ۴۳ واحد از این تعداد نیز دوگانه سوز هستند که به زودی بر تعداد آنها افزوده خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی شهرستان آستارا نیز در این نشست اظهار داشت: این شهرستان بیش از ۱۴ هزار کیسه ۴۰ کیلویی سهمیه آرد دارد.

ایرج شیارکار افزود: در حال حاضر بیش از ۳۱۰۰ تن گندم و ۳۵۰۰ کیسه آرد ذخیره داریم که برای مصرف یک ماه آینده می‌باشد.

همچنین دیگر اعضای کمیسیون آرد و نان شهرستان آستارا نیز در این نشست هر کدام به ارائه دیدگاه های خود جهت تقویت کیفیت نان پرداختند.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic